søndag 30. september 2012

Happy Ending på Stua :)


Da var gardinene endelig slik jeg ønsket det:) På bildet ser Dere vinduene og hvordan stuen ser ut:) Kan tro jeg har beundret stuen min idag:) Kan ikke si så mye mer enn at jeg er fornøyd men hjernen stresser nå med alt det andre jeg ønsker å få til her i huset. Kjøkkenet ønsker jeg å lysne, badet oppe og nede....OMG det er så mye jeg må få gjort....

FØR:



Øverste bilde til venstre; dette var de originale gardinene som var her når jeg flyttet inn. Disse minnet meg så mye om min tid som gift fordi jeg hadde de samme bare i blått...... Men, jeg ønsket å vaske bort av alt det gamle livet jeg hadde og bygge et nytt liv med en ny mann. Men, jeg kan aldri vaske noe helt bort fordi det var noe positivt i ekteskapet mitt og det er kidså mine:) Men, alt det andre ønsket jeg å ha bort. 

Så å skifte gardiner var en prosess. Jeg har en mann som mente at gardinene han hadde var fine og at de var dyre. Ja, de var dyre men jeg ønsket at vi skulle ha noe som var vårt... Kanskje så er jeg litt sær, men jeg ga meg ikke... Til slutt etter flere måneders rundborddebatter så fikk jeg lov til å ta ned gardinene hans. Da tenkte jeg OMG hva slags mann bryr seg om gardiner ;) 

Lilla gardinene kom da opp og jeg var kjempe fornøyd men allergisk jeg er mot furu så begynte gnålet mitt igjen om å få malt vinduskarmene.  Dette ble nesten for mye for mannen at da begynte vi å ha kraftig diskusjoner. Han følte at alt hans begynte å forsvinne men det han ikke så var at det gjorde mine ting også. Han klarte ikke å se at begge sin stil begynte å forsvinne litt og litt og det ble erstattet med noe nytt. Og hver gang vi kranglet var tankene min OMG hvorfor skal han bry seg om hvordan jeg prøver å gjør ting koselig her hjemme;)

Men, nå idag har jeg fått stua som jeg ønsker det for oss og jeg spurte mannen beskriv stua med ett ord, og svaret hans var; KOSELIG :)


Så stua ble til slutt en Happy Ending:)


Ønsker alle en riktig god kveld:)

lørdag 29. september 2012

Noe nytt igjen.....


Da var helgen her igjen og tror Dere ikke at jeg har shoppa på nytt igjen....men takk på pris på at jeg handler ting til en nice price:) Jeg har konkludert at jeg trøste shopper. Etter at jeg begynte på høgskolen så har jeg virkelig strevet med matematikken og tror kanskje jeg kompenserer det med shopping. Ganske smart, jeg går jo på økonomi og ledelse:)


På torsdag kjøpte jeg denne fine baggen og et bilde av tre engler HER:) Men, jeg kunne ikke bare ha baggen alene så på fredag kjøpte jeg hortensia:) Som Dere ser på bildet så var det ikke en dum investering;)


Fikk og endelig kjøpt meg hvite kubbe lys så jeg kunne bruke stasjen som jeg kjøpte for noen uker tilbake.


Fikk også ommøblert på peishylla. Samboeren min fikk hengt opp bildet med englene min og idag fikk jeg og kjøpt nye telysholdere:) Byttet ut med de gamle med noe nytt. Forandringer fryder:) Jeg tørr ikke å telle hvor mange telysholdere jeg egentlig har..... :) 


Kan ikke si noe annet at jeg begynner å bli mer og mer fornøyd med stua:)


 Må bare vise wallstickeren min igjen, angre ikke et sekund på at jeg kjøpte denne:) Så idag har jeg ikke fått lest noe.... Men, jeg har en dag imorgen, samboeren min skal ut og leke Rambo og jeg skal vær student:)

Ønsker alle en riktig god kveld og en riktig fin søndag:)


torsdag 27. september 2012

Halvt horn med ost og skinke....


Dagen idag startet med et smil fra øre til øre fra kidså mine. Ikke har jeg vært helt iform denne uken her, har og hatt en matte innleveringsoppgave som har vært rett og slett vært vanskelig. Hjernen min er egentlig ganske sliten og kunne egentlig tenkt meg en helg under dyna.... Men, nå skal jeg ikke syte når dagen startet egentlig ganske bra:)

Kidså mine kunne ikke snakke om noe annet enn hva de ønsket seg av mat og godsaker til skoleturen sin. Det slår vel egentlig ikke feil, hver dag under hva som helst måltid så spør barna mine , kan vi ha det eller det til middag en dag, så er svaret mitt gang på gang nyt den maten du har foran nesen din. Så fikk jeg spørsmål om jeg kunne bake Polarbrød, men det fant jeg ut at  det var for mye arbeid, spesielt når jeg skulle dra på foreldremøte. Horn ble en lettvint løsning. Jeg brukte 5 min på å elte deigen og så fikk den kose seg under håndduken mens jeg var på foreldremøte.

Kidså våknet idag til horn, pannekaker fra igår som samboeren min hadde laget og kakao:) De var ganske happy da:) Men, det jeg tenkte på idag tidlig var at neste gang kunne deigen etterheves frem til morgenkvisten så alle for nybakt horn til frokost ...mmmmm:)

Men, Dere som leser denne bloggen og som er fra Vestlandet., er det noen av Dere som har oppskriften på Horn som vi pleide å spise. Et halv horn med ost og Skinke... Her på Østlandet har jeg ikke funnet det, men når jeg er hjemme, så må jeg alltid ha et halvt horn med ost og skinke, inn i mikroen med piffi og ketchup:) Gode minner:)

Ønsker Dere en riktig fin torsdag:)

mandag 24. september 2012

Snufs... Snufs Atshooooooooo...

Kan tro jeg føler synd på meg selv akkurat nå, er blitt skikkelig snått unge:) Der er så mye jeg må gjør, så dette har jeg ikke tid til dette...

Som Dere sikkert vet så har jeg begynt på skolen igjen, og begynne med matten igjen var ikke bare bare men men jeg skal nå klare det.

Poenget med dette innlegget var at  jeg må fortelle Dere om min yngste datter. Jeg er en nettstudent og vi har forelesninger en lørdag i måned på Gjøvik. Dvs at jeg må stå opp kl.04:30 og rekker toget som går 05:26 til Oslo og er ikke hjemme igjen før 20:45 på kvelden.


Så 20:15 ringte Kiara til meg og hun lurte veldig på hvordan jeg hadde hatt det på skolen og hvordan det gikk med "prøven" min, altså innleveringsoppgaven min:) Jeg forklarte henne at jeg ville vær hjemme om 20 min,men hun måtte bare fortelle meg at hun hadde en overraskelse til meg.

Jeg kom inn dørene og viste henne "prøven" min, jeg hadde fått 29,5 riktig av 40. Så sier vesle tutta til meg; mamma jeg er så stolt over deg og siden du er så flink så har jeg en gave til deg:)

Som Dere ser på bilde så fikk jeg en armbånd, med et hjerte som står made with love:) Fikk også et kort der hun gratulerte meg:) Hun hadde vært på kino og shopping med venninnen sin og tenkt på meg <3 p="p">

Må si at jeg er velsignet med å få så snille barn:)

Atsjoooo.....

Men, nå hjernen min hvile, altså tenke på et par blogg utfordringer jeg tenkte å prøve meg på. Men, det kommer på neste innlegg:) 

Ønsker alle en kreativ uke:)


fredag 21. september 2012

Materialistisk jeg .....??


Det ble te på meg idag tidlig men jeg lærte leksa mi og drakk opp teen før jeg gikk inn på badet for å sminke meg:) Så, dette er blitt en liten intern spøk mellom oss to nå for hver gang vi går inn på badet:)

Igår etter jobb så fant jeg ut at jeg skulle innom Wallas Verden, jeg bor i Asker og har bare vært på besøk engang....Det er Fru Mosbron som skal ha æren for å vise meg butikken og hun bor på vestlandet. Det er rett og slett skammelig at jeg ikke hadde funnet frem til butikken selv. Men, uansett se hva jeg fant:) Jeg har siklet over dette skiltet i noen uker nå og igår ble jeg faktisk en eier av skiltet:)

Så jeg kommer hjem med enda en ting og samboeren min syns skiltet var kul. Men, han måtte jo påpeke at når han traff meg så hadde jeg sagt at jeg ikke var materialistisk. Og jeg må jo innrømme at jeg fortsatt ikke er det men jeg like å kjøpe ting som kan pynte opp hjemmet mitt:) I mine øyner hadde jeg vært materialistisk så hadde jeg eid en råkul bil og kjøpt bare merke klær til barna og meg. Tror rett og slett at definisjonen på å vær materialistisk kan vær så mangt. Eller for min del så har jeg fått opp øyene at det går faktisk an å kjøpe ting andre plasser enn bare på IKEA;)

Når jeg bodde i Stavanger (og det er ikke mange årsiden ) så sa jeg at jeg skulle aldri ha noe i rosa eller sølv, bare smijern og sort, men se hva jeg har i huset nå....Alt er rosa og sølv.. Vi forandre oss og forandringer fryder kan jeg bare si:)



Disse bildene tok jeg idag tidlig. Det var rett og slett bare vakkert ute men og veldig kaldt. Bilen min var ikke rød lengre den var hvit av frost. Så nå er vinteren på vei...... brrr....

Ønsker alle en strålendes helg:)

torsdag 20. september 2012

Morgen gretten... hvem jeg....


For en start på dagen.....Trøtt i tryne som vanlig... Jeg hadde laget meg en kopp te, tok noen nye bilder av dillingen min igår. Så gikk tiden ifra meg og jeg måtte gjør meg klar for å gå på jobb. Tok te koppen min inn på badet for å stelle meg og der kom samboeren min opp. 

Jeg gikk ut fra badet for gi en en klem til Sander for han var på vei til å gå. Da smekker samboeren min inn på badet og låste døra. Jeg står utenfor badet og roper inn: Ikkje fis for tekoppen min er der inne.

Hva er det jeg hører da, joda han fiser noe så innmari at jeg ble sur. Så roper jeg på nytt og sier at det var unødvendig gjort av han. Responsen hans var at han feis enda mer og jeg ble bare enda surere.


Han kommer ut fra badet og jeg går inn og henter koppen min og ber han drikke teen siden han kommenterte at jeg ikke hadde lagt en kopp te til han. Neida, den teen ville han ikke ha og jeg måtte jo bare skjønne at det var helt naturlig å fise inne på et bad og at han ikke hadde hørt at jeg hadde sagt noe om teen min der inne.

Nikita syns nok at hele greiene var litt morsomt uten å si det for høyt, så hun sa at jeg kunne få litt te fra henne. Snille jenta mi:) Kan tro hun har en fin historie å fortelle på skolen idag:)

Så hva har jeg lært, jo drikk teen opp før man går inn på badet eller ta med tekoppen ut før noen andre går inn eller aldri kommentere noe om fising hvis jeg har glemt tekoppen min:)


Det var morgendagens historie, en litt morsom en kan man si:) 

Bildene som Dere ser her er at jeg har ryddet om et hjørnebord vi har i stuen med noe nytt og gammelt. Vi har et Bombay bord og et Bombay hjørnebord, og jeg har hatt behov for å legge duk på bordene. Den stilen der er rett og slett for hard til min stil:) Vi har også fått låne en makrame planteoppheng ifra svigermor, så nå har jeg fått hengt opp en grønn plante som merkelig nok trives veldig godt sammen med meg:) Veldig romantisk stil spør du meg og jeg begynner å bli veldig fornøyd:)

Ønsker alle en kreativ og morsom dag:)

onsdag 19. september 2012

Overraskelse i Postkassa




Kan tro jeg er verdens heldigste jente som har verdens beste venninne. På lørdag fikk jeg denne pakken i posten. Min yngste datter var også veldig happy fordi hun trodde at hun skulle få åpne gaven min. Men, jeg er så pakke gal at der er det ingen som for hjelpe meg. Kiara har nok arvet det der fra meg:) Så jeg forklarte Kiara at når hun får gaver fra sine venninner så er det hun som skal åpne dem og ikke jeg, hun skjønte poenget mitt. Men, hun ville jo bare vær snill og hjelpe mammen sin.

Lurere virkelig på hva postmannen og svigers tenkte når de så en så fin pakke i postkassa. Jeg måtte bare ta bilde av postpakken:)

Fru Morsbron som er linket her er min beste venninne. Vi har kjent hverandre i mange år og har vært der for hverandre i gode og onde dager. Hun har en kjempe fin blogg, gå inn der og ta en titt. Skal love Dere at Dere ikke vil bli skuffet:)



Men, se hva som var i pakken:) En pakke med servietter:) Jeg ga klar beskjed til mann og barn at dette hadde de ikke lov til å bruke. Dette er bare til pynt og ikke til å tørke seg med:) 
Jeg syns disse var så kule at jeg kommer nok ikke til å åpne pakningen:) 

Gleder meg til å komme hjem idag, fikk levert inn en innleveringsoppgave til skolen igår, så idag skal jeg rydde og pynte stua mi:) 

Den gleden du ga meg Fru Mosbron, det varmte hjertet mitt skikkelig :) Tusen hjertelig :)

Oppfordrer alle til å vær snill og grei mot hverandre:)

Ønsker alle en kreativ uke:)

tirsdag 18. september 2012

Lønna kom inn....


Da var lønna mi kommet inn og jeg måtte kjøpe noe til meg selv før lønna mi forsvant ut i regninger. Jeg skulle egentlig handle litt vin til meg og samboeren min, men jeg måtte innom Inspirasjon før jeg kjørte hjem:)

Inne på Inspirasjon fikk jeg handlet to fine glass for 20 kr stk, lys rosa blonde bånd som jeg skal tre rundt hvitekubbelys og selvfølgelig så måtte jeg ha bling til kubbelysene:) Men, nå må jeg bare finne noen matte hvite kubbelys...

Ferden gikk da videre til MesterGrønt, det var jo trossalt fredag og jeg kunne virkelig tenkt meg noen fine blomster til å pynte bordet med, men neida... Jeg fant spoler med bånd på. Ta 3 og betal for 2:) Så jeg glemte helt at jeg egentlig skulle kjøpe blomster og kom hjem med tre nydlige spoler:)

Var å shoppa på lørdag og, skulle egentlig shoppa bursdagsgaver til Henrik, samboeren min sin mellomste sønn. Forresten, idag har Henrik bursdag:) Hipp hipp hurra for Henrik, endelig fjortiss:)
Vi kjøpte gaver til Henrik, men jeg kjøpte en gave til meg selv også, jeg kjøpte meg en retro radio. Jeg hadde pratet med samboeren min om ha en radio på kjøkkenet, denne var jo så kul og skikkelig rød. Så nå har vi fått en fargeklatt på kjøkkenet:)

Det siste bilde er rett og slett Yankee produkter. Jeg elsker lukten clean cotton. Garderobeskapet til barna mine lukter så godt nå og stuen lukter godt. Har t.o.m kjøpt Yankee sine "wunderbaum" til bilen, har rett og slett blitt hekta på Yankee`s sine produkter, spesielt lukten Clean Cotton:)

Kom på jobb igår og sjekket nettbanken min, og der var lønna mi borte vekk.... Merkelig hvor rik jeg er de første par dagene... :)


Ønsker alle en kreativ uke:)

fredag 14. september 2012

Flotte tegninger



Igår ble jeg skikkelig imponert over min datter Nikita:) Hun hadde tegnet noen tegninger og jeg kan ikke huske at jeg noen gang har tegnet så fint når jeg var nesten 14 år. Måten hun hadde fargelagt tegningene sine på var bare fantastisk. 


Egentlig hadde jeg tenkt å blogge om mine diller for Yankee ting, men nå måtte jeg bare få skryte over Nikita:) Disse tegningene tegnet hun igår kveld. Er hun ikke flink? :)

Jeg kan ikke si noe annet at jeg er såå stolt over barna mine. Selvfølgelig kan de krangle men når alt kommer til alt så er de der for hverandre. Krangling og erting på hverandre vil alltid vær der og jeg kan faktisk legge meg i graven med en tryggheten at de faktisk vil passe på hverandre.

Alle foreldres drøm er vell at barna Deres skal kunne bli det de måtte ønskes. Med hånden på hjertet så tror jeg alle mine tre barn kan nå langt.

Nikita blir snart 14 år, så hvis hun fortsetter slik med tegningene sine så få jeg revurdere bursdagsgaven hennes:) Hun har alltid fått gaver der hun kan vær kreativ på, så hvis Dere der ute har noe forslag så tar jeg gledelig imot:)

Ønsker alle en kreativ helg:)

mandag 10. september 2012

Forandinger fryder:)


PÅ fredag etter jobb så skulle jeg handle litt vin ,men resultatet ble at jeg kjøpte noe til meg selv og gaver til adventskalenderen. Egentlig så hadde egentlig planlagt å jobbe med matten men jeg måtte omorganisere det fine sølvbordet mitt:)

Var det riktig prioritering, det kan diskuteres:)


Jeg kjøpte ikke mye til meg selv, men jeg kom hjem med en rose og et hjerte:) Og må innrømme at jeg veldig  fornøyd med kjøpet. Forandringer fryder er det noe som heter:)


På lørdag fikk jeg en liten pakke i posten. Jeg fikk 6 dufteposer og kan tro det dufter godt ut av dem. Barna mine har fått et par og resten er i stuen og nå lukter det såååå godt. Jeg har bestilt flere for duften av Clean Cotten er bare nydelig.


Ønsker alle en kreativ uke:)

Mobbing....



Ja, dette er vell et tema som blir tatt opp ved skolestart. Man hører det på tv og på radioen. Men, hvor mange med hånda på hjerte kan si at de prater med barna sine om mobbing. Hva er mobbing og hvor går grensen for mobbing???

Som barn ble jeg virkelig mobbet. Det var ikke mange mørkhudet barn på skolen, men jeg var blant en av dem og ble rett og slett mobbet for hvem jeg var. Husker veldig godt hvordan jeg prøvde å bli likt blant jentene i klassen men det var ikke lett. Jeg kunne bli banket opp på veien hjem fra skolen og fikk høre veldig mye verbalt. Jeg kom hjem gråtende og mor sendt melding til frøken. Da fikk jeg enda mer tyn ifra medelevene fordi jeg hadde "bislett" (sladret). Og jeg ville ikke ha stemplet som bisletut(sladrehank) fordi jeg hadde nok problemer å prøve å bli likt.

Hvor mange barn tror du holder ting for seg selv?? Som mamma selv har jeg klørne mine fremme hvis noe skjer med barna mine. Jeg ønsker ikke at mine barn skal oppleve noe av det jeg har måtte ha gått igjennom.

Så hva er definisjonen på mobbing og hvor går grensen fra å bli ertet til å bli mobbet???? Mobbing for meg er fysisk- altså spark slag, verbal- si ting som kan såre og utestenging- holde noen utenfor. Tror her at vi kan få mange forskjellige svar og definisjonen kan variere fra person til person.

Jeg oppfordre alle til å snakke med barne sine om mobbing, sett barna inni hvordan det kan oppleves å bli mobbet. Ved å ikke gjør noe, signaliserer man at mobbing er ok.


Ønsker alle en fin uke:)

fredag 7. september 2012

Keep Calm....


Ja, Keep Calm Its Friday, men det er ikke hvilket som helst fredag... Idag for jeg mitt første matte innleveringsoppgave, vell nå har jeg fått det.... skrekk og gru. Det vil si at denne helgen her så er det full konsentrasjon på matematikken:)

Neida, regner med at når helgen er omme så kan jeg logikken på kapitel 1 :) Tror rett og slett at jeg må kjøpe litt nøtter og tørket frukt idag. Tror det blir endel trøstespising på meg.....

Ønsker alle en riktig god helg:)


torsdag 6. september 2012

Nespresso....

Ifjor så ønsket jeg meg en nespresso maskin av min samboer til bursdagen. Jeg følte at jeg var kommet i en fase i livet mitt der jeg kunne faktisk drikke "luksus" kaffe i ny og ne:) Jeg var så heldig at jeg fikk nespresso maskinen:) 

Men, så var det å bestille kapsler og ikke minst ha kapslene en plass. Jeg prøvd mange løsninger hjemme, men det funka ikke. Stativene som Nespresso selger på nettet syns jeg var litt dyre og jeg likte ikke helt stilen på dem. Brukt mange timer på nettet for å lete, men fant ikke noe som jeg likte. 

Så var jeg innom Nille for å handle skolesaker og da fant jeg denne. Kan tro jeg ble glad da:) Det var den siste de hadde igjen og den kostet under 100 lappen og det liker jeg:) Denne passer jo også inn i "stilen" min som jeg har hjemme og så er det noe ikke alle andre har. 

Som Dere sikkert har skjønt så liker jeg ting som ikke alle andre har. Liker å skille meg litt ut:)


Ønsker Dere en kreativ torsdag:)





onsdag 5. september 2012

Fotoblinkskudd.com


Igår var jeg og shoppa et nytt bilde igjen fra min gode venninne Marit. Jeg har fått helt dilla på bildene hennes. Det er så kjekt å ha ting som ikke alle andre har.


Jeg fant bilde her inne på Marit sin hjemme side og syns at denne hadde passet så perfekt på en hylle i gangen min. Så jeg sendte henne en melding og lurte på om jeg kunne få kjøpe den og hun svarte ja:) Jeg ble så glad at jeg kjørte direkte hjem til henne etter middagen.


Måtte jo også kjøpe to nye telysholdere, for det er noe jeg ikke har nok av her i huset:) Nå er det blitt skikkelig koselig på gangen:)

Disse to kjøpte jeg tidligere og de henger inne i stua min. Min beste venninne på Karmøy ble 35 år i sommer så hun for et bilde som er så si lik det bilde til venstre. Marit selger så mye fint, jeg anbefaler alle om å gå inn på Marit`s nettside:) Der kan man finne alt mulig fra bilder til kort og pynte gjenstander. Alt er håndlaget. Jeg kjøpte faktisk 10 konfirmasjons kort men dikt i. Jeg vet at siden jeg har begynt å studere så vil jeg få lite tid til scrapping og da er det viktig for meg at jeg har noen fine kort tilgjengelig:)


Denne her kjøpte jeg til Kiara, hun trodde det var et bilde av henne:) God jenta min:) Jeg blir så fasinert over dyktigheten til Marit. Oppfordrer alle til å gå inn på www.fotoblinkskudd.com  ikveld. Sjekk ut bildene og les diktene som Marit har skrevet. La deg bli inspirert av fine ord og flott ting. 

Jeg vet at dette er en plass jeg kommer til å handle gaver til familie og venner. Så er det også kjekt å ha ting som ikke alle andre har:)


Ønsker alle en kreativ uke:)

mandag 3. september 2012

Ny uke, nye muligheter...

 
 
Da var helgen over for denne gang og jeg har kost meg masse. På fredag fikk jeg disse blomstene av Kiara, hun hadde ikke plukket dem i noen hager men i skogen:)
 
 
 
 
Vi har vært veldig heldig med været. Kjekt at vi kan ha en helg med sol og varme. Kiara har begynt med å lage gaver til venner og familie. Jo, mer gaver hun lager og mer penger sparer hun. Jeg kjørte Nikita på jobb tidlig lørdagsmorgen, da var Kiara allerede våken og jobbet med julegaver:) Så jeg er veldig spent på hva hun har laget til meg:)
 
Jeg har lest masse i helgen samtidig så har jeg fått ryddet masse ihelgen. Føler jeg rydder og rydder men blir aldri ferdig med huset. Blir snart gal av dette......
 
Samboeren min var ute på vift så si hele lørdagen, og jeg fikk besøk av min gode gode venninne og hennes tre skjønne barn. Nikita og Kristoffer lagde dessert, pannekaker med nugatti air og jordbær på, det var veldig godt men veldig søtt:)
 



Vi fikk servert frokost av Kristoffer og Nikita på søndag, jeg må si at jeg er meget meget heldig som har så snille barn og "nevøer" :)


Kiara hadde også en hjemmelekse og det var å bake ett eller annet. Så da ble det boller til kveldsmat igår:)  Lukter sååå godt av hjemmelaget boller.

Nå fikk jeg virkelig lyst på vafler ikveld:)

Ønsker allle en kreativ uke:)