onsdag 31. august 2016

Tufteparken

Disse dagene har jeg slitt virkelig, har følt meg virkelig rastløs. Savner virkelig å gå på trening og møte gjengen. Men, jeg vet at jeg ikke må anstrenge meg fordi jeg kan jo ikke bli stiv og støl til lørdagens store happening :) skrekk og gru.... hva har jeg meldt meg på...hihi...

Jentene mine jobber på tirsdagene på ungdomsklubben her i Asker. Og vanligvis så pleier jeg å hente dem etter treninga mi. Men igår så var det ikke trening og min eldste kom hjem på egenhånd. Så finner hun yngste mi at hun vil bli hentet. Og jeg svarer nei at det er så pent vær at hun kunne gå. Og min lille luringen sier men mamma, da kan vi to gå og trene på Tufteparken.



Snakk om å vær er sucker her.... Hu mor spratt opp fra sofaen, bare for å kunne trene bitte litt.
Men, jeg skal love dere en ting, dette her på Tufteparken var både vanskelig og litt skummelt.




Men, hun yngste mi kunne bare slenge/henge uten noen hemninger. Jeg ble så imponert over henne og hun så med meg de store øyene og ikke kunne forstå problemet mitt... "Det er jo sååå lett mamma, du gjør bare sånt og sånt", sa min yngste på snart 14 år. Og jeg gjorde det hun sa, vi burde nesten ha filmet det, ei Diva i jeans som prøver å svinge seg som en apekatt....LOL :) 

Her er det mye teknikk jeg må lære og det er godt at jeg har en ekspert i huset som kan hjelpe meg :) :) Må innrømme at dette var faktisk gøy samtidig som vi gjorde det ilag :) 

Gleder meg til neste økt med hu minsta :) 

Ønsker deg en riktig fin onsdag :) 


Stor klem fra meg til deg :)






tirsdag 30. august 2016

Startnummer 2977

Idag fikk jeg den etterlengtede mailen om når vi skal starte på lørdag. Vi er en liten gjeng fra Mykje Meir Crossfit i Asker som er da søster boksen til Crossfit Sandvika som vi reiser ilag med.
Kan tro jeg gleder meg til å møte gjengen på lørdag, det er ikke alle jeg har møtt, vi trener på forskjellige plasser og ikke minst forskjellige tider.

Det ble laget en FB chatt for alle oss som reiser inn som Team Crossfit Sandvika, og for en gjeng :)
Idag når vi fikk mailen om startnummeret så startet chatten virkelig å gå :)  Så kom dette og den måtte jeg bare dele med dere.


Denne traff meg virkelig i hjerterota. Kjente at jeg ble virkelig en løvinne her hvor jeg satt og fant ut at dette skulle jeg klare med glans. Jeg setter på meg stoltheten og tar frem mitt dypeste løvinnebrøl på lørdag. Selv om jeg ikke er fysisk klar så skal jeg jaggu gjøre mitt aller beste på lørdag. 

Og med den gjengen jeg reiser ilag med, kjente og ukjente både her ifra Asker og Sandvika så vet jeg at vi vil støtte hverandre uansett hinder. En gjeng som jeg kan si at jeg er stolt av :)

Så nå er det bare å spise riktig, hvile masse og bare bli mentalt klar for mitt første hinderløp konkurranse Toughets 2016.


Ønsker deg en riktig fin tirsdag :)


klem til deg ifra meg :) :)

mandag 29. august 2016



5 dager igjen...


Nå er det ikke lenge før, kjenner at jeg både gleder meg og samtidig gruer meg. Hva har jeg sagt ja til og samtidig så vet jeg at jeg hadde angret hadde jeg ikke meldt meg på. Snakk om å bli helt kokko :) :) Denne uken blir det nok ikke noe Crossfit, blir nok noe trening på tufte-parken, må lære meg å svinge på en Monkeybar men ellers så må kroppen slappe av før den store dagen....

Så hva skjer om 5 dager... jo jeg har meldt meg på Toughest på Holmenkollen, dvs et hinderløp på 8km med 40 hindere. Påmeldingen ble litt spontant, jeg meldte meg på Tough Viking neste år på Tryvann, så ble jeg forespurt av ei på Crossfit Sandvika om å bli med på Holmenkollen iår. Jeg takket nei med en gang, jeg var fullstendig klar over at jeg ikke er fysisk klar. men et par dager senere så meldte jeg med på etter gode ord ifra Crossfit Sandvika :) :) 

Går jeg for gull... ehm nei ;) Dette er en test for å sjekke hvor jeg ligger. Jeg har et mål om å klare det ganske bra til neste år ( håper jeg ihvertfall). Så på 3 ukers varsel så kan jeg ikke forvente noe stort, jeg er bare glad for å kunne si  jeg har fullført ( selv om jeg kommer sist i mål ;) ) 



Klare jeg å mestre Toughest så klarer jeg vell det meste ;) Nå er det bare avslapping og svinging på Tufte-parken så tar vi det derfra :) 

Ønsker dere en riktig fin uke :) 

Klem til deg fra meg :)




fredag 26. august 2016

Endelig er det freeeeeedag :) 

Endelig fredag og jeg er fortsatt støl etter tirsdags treninga, hihi :) Jeg startet å trene Crossfit i november og helt ærlig så kan jeg huske at det har gått en dag uten at jeg har vært støl noen plass. Men,men jeg er fortsatt ikke ferdig trent og oppdager fortsatt jeg har muskler som jeg ikke var klar over. Så rett etter jobb så blir det trening på meg, alltid kjekt med en økt før man tar helg :)



Her er det et skrytebilde av meg fra tirsdagens treninga :) Jeg bare elsker markløft og her løfter jeg 100kgs, rett og slett en ny personlig rekord :) :)  Men, fy søren så tung, det var rett før jeg ga opp, men jeg hadde en coach som virkelig pushet meg :) Og det var jeg veldig glad for.


På bildet så ser jeg skikkelig sur ut, så når jeg løfter tungt så må jeg rett og slett begynne å smile :) haha, gjør to ting om gangen, løfte og smile hvordan vil det gå :) :) haha :)


Ønsker Dere en riktig god helg :)


Klem fra meg til deg :)



onsdag 24. august 2016

Tilbake til hverdagen


Siden sist så har jeg trent 3-5 timer i uka med crossfit. Snakk om å bli helt kokko :) Men, kan tro at dette er skam gøy, dette er garantert nest best fra den treningen jeg hadde på kampsport instituttet i Stavanger. I ferien fikk jeg trent gjennomsnittlig annenhver dag og for å vær helt ærlig så har jeg aldri trent i ferien før.


Bakgrunnen til at jeg begynte i ferien er nok fordi jeg meldte meg opp på Tough Viking 3 juni 2017. Da hadde jeg under 11 måneder til å bli psykisk og fysisk klar. Så her må jeg si at jeg er ganske stolt over meg selv ang treningen. Jeg ser en markert forskjell i kroppen min at den har endret seg til det positive og det er veldig stas. Så i november så er jeg spent for å ta et etter bilde og sammenligne :)
Hvor stor forskjell er det:) :) Jeg legger ut bilde her også :) :)

Men nå må jeg jobbe videre:)

Ønsker Dere en rikitg fin ettermiddag :)


Klem fra meg til deg :)