onsdag 31. mars 2010

Bestemors teppe


Nå har jeg vært flink, alt dette har jeg heklet siden lørdagsmorgen. Må si at jeg er kjempe imponert over meg selv. Jeg har 12 lapper hjemme så snart er jeg kanskje ferdig.

tirsdag 30. mars 2010

Neglemakeren Davina


Min første kunde, og jeg besto prøven med glans:-)






Idag har jeg tatt en neglekurs, så nå kan jeg legge på negler. Her ser du mine negler:-)

Påskeferie


Ja,nå er det påskeferie og jeg er på husmortur:-) min første stopp var på Karmøy, der koste vi oss. Charlotte og jeg hadde en liten shopping tur, ja og jeg fikk handlet litt;-) på kvelden lagte vi ostekake. På søndag fikk vi besøk av Lene og barna hennes. Vi tre jenter heklet/strikket, spiste kake, drakk kaffe og jeg fikk høre masse sladder:-) må si at jeg savner å bo et plass med litt action;-) nå er jeg på Pollestad( Orre Sentrum ) igår fikk jeg en gave fra Hilde som Dere ser på bildet. I pakken fikk jeg påskesjokolade egg og en fantastisk flott hjerte. Så jeg koser meg veldig:-)

tirsdag 16. mars 2010

Hipp hurra Sander 9år


Idag er min vesle gutt 9 år. Han ble vekket av alle oss med kake og gaver. Vi ønsker han en riktig fin dag:-)

søndag 14. mars 2010

Tvbordet


Gammelrosa løper fra kremmerhuset og den rosa telysblomsen er derfra. Fyrstikk esken er laget av Charlotte og de tre i sølv kommer fra garnstuen i Asker. Begynner å bli koseligt her:-)

Nye blomsterplanter til helgen





Pink Panther


Vi lånte denne filmen fra biblioteket igår. Det er svært sjelden at vi ser rosa panter på tv'en nå, men dette var en hit. Barna lo og lo. Det er så skjønt å høre barn le. Igår så vi filmen Stardust, som vi og lånte på biblioteket. Fengende underholdning for barn i alle aldre;-) Dette magiske eventyret, som ikke ligner noe annet eventyr, vil få deg til å hyle av latter og tro på kjærligheten;-)

Kjøkkenet mitt


Skikkelig arbeidslys har jeg fått meg, trenger bare å male + kjøpe noe fine lift gardiner


Gleder meg til å begynne å male kjøkken innredning lysere:-)






Da er jeg ferdig på kjøkkenet på en måte. Jeg skal male veggen,taket,rundt vinduet og innredningen lysere. Vi skal og forlenge kjøkkenbenken fra komfyren til veggen. Da blir arbeidsrommet mitt helt perfekt:-)


Ja,her jobbes det på spreng. Jo,mer skuffer og skap som tømmes jo mer rot blir der. Vaskemaskinen durer og går. Men,jeg gleder meg til å få alt på plass. Jeg har en laang vei å gå, vegger og karmer som må males. Kanskje til påsken så er jeg ferdig med alt. I helgen så har jeg prioritert første etage. Gangen og badet er ferdig. Om et par timer så er jeg ferdig på kjøkkenet og til slutt så har jeg stuen. Der må jeg få bort alle klærne, men det tar heldigvis ikke så lang tid. Ha en fortsatt god søndag:-)

lørdag 13. mars 2010

Badet


Da er kommoden på plass:-) fy søren så rotete huset blir når man ommøblere...,men resultatet blir veldig bra til slutt. Når gubben er borte danser kjærringa i huset;-) lurer på om han blir fornøyd når han kommer hjem imorgen? Men,nå skal jeg ta kvelden på sofaen. Ha en riktig god lørdagskveld

Gangen min...


Da har jeg nesten fått gangen som jeg vil;-) neidag, nå er jeg ganske fornøyd nå. Jeg fjernet kommoden fra gangen og inn på badet, så nå må jeg rydde inne på badet. Gleder meg til å få huset ajour:-) ha en fortsatt god lørdag