onsdag 15. mars 2017

Sutre, sutre....

Nå er det lenge siden sist... Mye har skjedd og jeg har midt opp i alt vært mye syk...
Siden september 2016 har jeg slitt mye med sykdom, ikke noe alvorlige greier, men jeg holder meg bare frisk ca halv annen uke om gangen....

Kjenner at det er kjempe kjedelig spesielt når jeg har lyst til å trene...

I år meldte jeg meg på Crossfit Open og det er tider på at jeg angre, siden jeg har vært så mye syk.


Image may contain: text


Alt i alt så har jeg prøvd å kamuflere problemene og sette på an maske når jeg har vært på jobb og ovenfor barna. Ikke alltid like lett, men jeg prøver.

Crossfit Open går over 5 helger, fra 24 februar til 24 mars. Og hver helg er det et nytt økt som man for vite natt til fredag klokken 0200. Jeg har bare vært våken engang og det var 24 februar, hadde fri fra jobb ;)

Til jul så fikk kjæresten min en fotballtur til Liverpool ifra meg og det var jo selvfølgelig en av disse 5 helgene mine. Min coach sendte meg en link på hvor jeg kunne ta økta mi i Liverpool og det var sååå gøy.
Vi trente, tok økta bokstavlig talt i en gammel garasje og det var jo bare så gøy og så fantastiske mennesker. Jeg var på besøk og alle som var der spurte hun coachen om hva jeg het og de heiet meg frem.

Etter en flott helg i Liverpool, fire dager senere skulle jeg på tur med Team Puma og Team Panda til Lillehammer:)  Selvfølgelig så våkner jeg med bihulebetennelse. Sta som jeg er, så gikk jeg på jobb. Det var nok ikke det smarteste sjakk trekken jeg gjorde. reiste på tur, sov på toget og var helt ødelagt.


Image may contain: 8 people, people smiling, sky, outdoor and nature

Lørdagen var jeg virkelig i tvil og meg skulle delta på Ingalåmi, men jeg gjorde det. Sola skinte alle var så glade og jeg proppet et par tabletter i meg for å lette på trykket. Fyttikatta så vondt det var å gå på ski. Kroppen min verket men jeg holdt masken. men, vi hadde en virkelig flott tur.

Så nå er jeg på plass, tett i pappen og ikke for jeg trent før det har løsnet litt. Kjenner at jeg begynner å bli gretten. Sola skinner ute, følelsen av at våren er kommet er bare så deilig. Så nå må jeg bare bli frisk. Jeg må begynne å jogge, ser ikke frem til det. Men jeg må kunne løpe 1 mil på ca en time.... skrekk og gru... men det kan jeg skrive om neste gang, forhåpentligvis innen et halvt år ;)

Ønsker alle en riktig ettermiddag.Klem fra meg til deg :) 


0 Comments:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne en liten kommentar, for da blir jeg veldig glad:)