torsdag 10. mars 2011

Marihønå mi.....

Ja, nå har mor endelig fått seg en ny bil, rettere sagt en konebil. Dette var ikke planlagt, men forrige uke så begynte viften på Audien å bråke som et uvær og fikk beskjed fra verkstedet at dette ville koste mellom 6-10 000 kroner. Jeg sank bare sammen, er var så lei av å betale på reperasjoner. Ikke er jeg en bilmekaniker så nå var det på tide å skikke litt på nettet.

Jeg så denne og jeg ble helt forelsket i den, en perfekt liten by bil. Jeg så bilen på onsdag, bilen var min på torsdag, fredag fikk bilen skilter, mandag ble bilen kjørt ifra Vestlandet og på tirsdag så ble bilen levert på døren.

Barna likte bilen men Sander lurte på om vi kunne ta ver på den andre bilsen så at han kunne få en bil når han ble 18:o)

Det har ikke vært mye blogging om håndarbeid i det siste. Men, jeg er kommet halvveis i prosjektet mitt og er veldig fornøyd med det:o) Men, må prøve å finne på noe annet og men klare ikke helt å finne tid til alt. Kunne ønskt at døgnet hadde flere timer. Det er sååå mye jeg kunne tenkt å få gjort men tiden strekker ikke til.

Ønsker alle en kreativ uke!!

Published with Blogger-droid v1.6.5

0 Comments:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne en liten kommentar, for da blir jeg veldig glad:)