søndag 10. april 2011


Helgens lille kretivitet. Igår kom jeg på at jeg måtte lage et kort konfirmasjonskort til tante barnet mitt. Brukte mange timer på å tenke på hvordan kortet skulle se ut. Det eneste jeg visste var at det måtte vær blå + lomme til penger. Brukte mange timer på nett for å få inspirasjon men det var ikke lett siden det er sååå mange dyktige scrappere der ute. Men, jeg fikk det til:o)


Idag fikk jeg besøk av Bente og vi koste oss med å lage scrappe kits til et kurs som hun skal holde på tirsdag. Barna og scrappet påskekort til sin bestefar, så vi må ta en tur til postkontoret så vi kan få sendt kortene avgårde. Må innrømme at barna er flinke, men de slutter aldri å overraske meg. Jeg er så velsignet som har så flotte barn.


Gitaren min fikk også gjenomgå idag. Kanskje en dag så kan jeg holde en liten konsert;o) Jeg øver og øver men det er jammen ikke lett. Folk sier at det er aldri for sent til å lære noe, så jeg prøver og jeg gir ikke opp. For heller ikke pepper på gitar spillingen min her hjemme;o)


Idag har barna vært mye ute og lekt. Været har vært helt fantastisk disse to dagene her. Nå har våren kommet og snøen er snart borte. Det er bare noen få snø flekker igjen ute i hagen. Skisesongen er over men sykkelsesongen begynner snart. Ser så frem til det begynner å spire ute.


Ønsker alle en kreativ uke:o)


Published with Blogger-droid v1.6.5

0 Comments:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne en liten kommentar, for da blir jeg veldig glad:)