fredag 19. august 2011

Sommer 2011Ja, nå ser det ut som sommeren er over for iår. Hvor dagene er blitt av det vet ikke jeg. Følelsen er at vi har hatt mer grå dager en sol dager. Men, men nå har skolen startet og det regner ute, så høsten er her.Hva har jeg gjort i sommer, egentlig litt av hvert. Verdens beste jente giftet seg i sommer og jeg fikk æren til å vær forlover. Jeg har ikke vært så produktiv men et pledd fikk jeg fullført.Jeg reiste til Karmøy mandagen før den stoore dagen. Vi kom hjem fra Paris natt til mandag så jeg hadde ikke fått pakket noe siden jeg hadde jobbet så mye med bryllupsgaven. Men, det gikk. Jeg kom til Karmøy og Charlotte og jeg hadde en full pakket program fra mandag til fredag. Alt gikk smertefritt helt til onsdag, da oppdaget Charlotte at kjolen til hennes eldste datter var der et rift i. Kan tro vi stresset. Vi hadde hentet Camilla på SFO`en, så hun syns nok at det var litt stas å bli med på shopping, men Anna derimot stakkars jente... Hun måtte prøve så mange forskjellige kjoler, de kjolene Anna likte ble ikke godkjent av oss. Men vi fant en kjole tilslutt. Kom hjem lagte middag og etter middag så fikk vi besøk av svigerforeldrene til Charlotte, da kjente jeg at pulsen begynte å stige pga jeg skulle lage bryllupskaken. Alt ordner seg for snille piker:)


15 juli var den stooore dagen, det var mye spenning i lufta. Det tror jeg det gjaldt for alle. Gubben min kom kjørende helt fra Asker til Karmøy med sin flotte bil. Så bruden fikk kjøre i stil.


15 juli var den stoore dagen, ser ikke bruden vakker ut. Jeg fikk tårer i øyene når kjolen kom på. Når vi kjørte fra frisørsalongen til Rådhuset ja da kom solen frem. Endelig kom solen frem, det passet så perfekt. Alt var så perfekt den dagen, tror rett og slett at alle var strålendes fornøyd.


Gubben og jeg hadde barnefri hele juli. Vi prøvde å gjør alt vi vanligvis ikke pleier å gjør når barna er hjemme. Ganske deilig med Kjæreste tid som Kiara sier det. Vi fikk også kjøpt nye møbler til uteplassen våres, kan tro jeg er fornøyd. Fikk til og med brukt en løper jeg hadde kjøpt på kremmerhuset for et par siden. Vi har sittet der nesten hver eneste kveld. Det er er en plass som er verdt å besøke:)

Barna kom hjem og jeg ble så lykkelig med å få dem hjem igjen. Utrolig hvor mye de hadde vokst i sommer. Hjemme så ser jeg ikke alltid at de vokser men det eneste jeg ser at klærne blir for små. Vi reiste til Svinevika på hyttetur. En idyllisk plass, stranda ligger 1min gange fra hytta, ikke er det tv på hytta og kan tro jeg nyter det. Vi har hatt så si fullt hus hele tiden alt fra 9-12 mennesker:) Hytta er ikke stor men vi har klart oss utmerket. Ingenting er et problem hvis vi ikke lager det til et problem:) Igår begynte Nikita på ungdomskolen, Sander begynte i 5 og vesle Kiara begynte i 4 klasse. Årene bare flyr avgårde, hvor blir det av tiden... men, dette er vell et vanlig spørsmål blant foreldrene:) Sommerferien her har godt veldig fort og nå som skolen har startet så kommer høsten.


Som skrevet tidligere så regner det idag, men høsten har også sin sjarm. Ser frem til å nyte kveldene med et glass rød, masse levende lys, kanskje fyre litt i peisen og høre det regner ute.

På vesltandet så er det helt magsisk spesielt når man sitter inne. Hører vinden og ser at flammene fra sterinlysene flikrer frem og tilbake. Kjenner jeg meg selv rett om et par måneder så vil jeg lengte etter lysere tider og varmen fra solen....
Ønsker alle en rikktig god sen sommer:-)
0 Comments:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne en liten kommentar, for da blir jeg veldig glad:)