tirsdag 26. juli 2011

Kjærlighetstur til Paris


Da var det tur for oss voksne og turen ble til Paris. Jeg var ganske skeptisk til å reise, har jo alltid hørt at Paris var den plassen man reiste hvis man var ny forelsket eller plassen en reiste for å redde forholdet. Og plutselig så visste jeg ikke hvor jeg var, ikke er vi nyforelsket i hverandre lengre og ikke har vi noe særlige problemer og ikke er vi gift. Hverdagen har tatt oss og vi har vært samboere nå i 3 år, ja vi kan krangle og ja vi kan til og med sloss. Men, da vet vi ihvertfall at vi har sterke følelser for hverandre;)
Men vi reiste, vi kjørte gry tidlig torsdagsmorgen, hadde en halvtime på øye før vi sjekket oss inn. Spiste en god frokost og så var det ombord stigning. Vi reiste med RyanAir og det var helt ok. Men, hadde ikke reist med Ryanair hvis vi skulle hatt barna med oss.Vi ankom flyplassen rett før 09.00 og vi tok bussen inn til byen. Buss turen tok litt over en time som kjøre oss inn til sentrum. Derfra så var det drosje til hotellet. I starten så tenkte jeg wow gubben har virkelig gjort en god jobb med å finne hotell, det virket så sentral men kjøreturen ble bare lengre og lengre og jeg kjente at hormonene mine begynte å bevege seg inni meg. Kom endelig frem til Hotel de Nantes, det var et lite hotell men servicen var helt fantastisk.Vi bodde på Montparnasse, ganske kult strøk så gubben fikk kreditt til slutt at han hadde gjort en god jobb allikevell:)Rett ved hotelllet var det en liten restaurant, fant ut at vi like greit kunne ta en liten matbit og noe drikke til maten:)
Gubben bestilite seg en Edelweiss øl, det var den første og siste Edelweissen han kjøpte på turen og lille jeg bestilte rosevin trodde jeg. Det jeg fikk servert var het vin i et stort cognac glass, det smakte veldig godt men jeg kjente den og klokken var ikke tolv:) Ut på tur aldri sur:)
Siden vi var i Paris så måtte vi spise snegler, kan tro det var godt. Jeg spiste snegler 3 av 4 dager. Men, det var helt nydelig. Det var så mange koselige plassser der vi kunne sitte ned og spise noe. Uansett hvor sent det var så fikk vi servert mat fra menyen Deres. Så en natt så fant jeg ut at jeg trengte litt natt mat til vinen, da fikk jeg servert verdens beste pommes frites. det jeg lærte med meg selv var at jeg passet veldig godt i en slik kultur, hvor man kunne bare sitte og kose seg ute på kveldene med god mat og drikke.
Vi fikk oppleve masse fint sammen, vi var på toppen av Eiffeltårnet, Triumfbuen, Musee du Louvre ect ect. Vi fikk spasert masse og vi var så heldig med været. Der var det så varmt og godt, vi koste oss virkelig. Vi var og på toppen av Notre-Dame, vi gikk oppp 387 trappetrinn på under ti min. Bratte og smale trappe trinn rett opp i en spiral, jeg kjente at jeg begynte å bli svimmel men rumpa mi, stakkars rumpa mi det gjorde vondt. Kjente at skinka mi ikke hadde blitt trent på ein stund:)

Vi fikk som sagt spasert masse, vi var innom endel flotte butikker men lommeboken min bare begynte å gråte.Jeg fant et par sko som jeg kunne virkelig tenkt meg og dette var inne på Dior..... Har aldri sett et par sko som koster 620 Euro før. Ja, skoene var fine og ja jeg kunne virkelig tenkt meg dem men jeg må bli en millionær for å kunne kjøpe dem.Må innrømme at det var veldig kjekt å gå innom disse flotte butikkene, selv om jeg ikke kjøpte noe så var det en fin opplevelse.
Vi var innom Paris flotteste kjøpesenter og der kjøpte gubben meg en liten gave, rett og slett en souvenir fra Paris.
Han kjøpte en charm til Thomas Sabo armbåndet mitt. Og det var ikke hvilket som helst charm, det var Eiffeltårnet sammen med et hjerte og i hjertet så var det en diamant. Ikke krystall men diamant:) Kan tro hvor happy jeg ble og gubben var veldig fornøyd med seg selv.
Gubben og jeg hadde en kjempe tur, det var så flott at jeg hadde ikke lyst til å reise hjem igjen. Det var fire fantastiske dager men også den dyreste ferien jeg har hatt. Men det var verdt hvert eneste krone.
Paris kan anbefales selv om en ikke er ny forelsket:)
0 Comments:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne en liten kommentar, for da blir jeg veldig glad:)