onsdag 28. august 2013

Robbie Williams


Robbie Williams på nært hold var en magisk opplevelse. Det hadde jeg aldri trodd. Jeg visste at jeg skulle på konsert men trodde aldri at vi skulle vær så nær scenen. Vi var tre venninner som var på konsert og beste venninna mi og jeg hadde plasser in The Golden Circle. 

Ja, en kan vell si at  Robbie Williams er min " Justin Bieber" uten all hysteriet rundt:) Som Dere vet så har jeg en ting for råtasser og Robbie er eller rettere sagt var en råtass men fortsatt er en fantastisk entertainer:) 

Dørene åpnet klokken 16:00, men vi var ikke der før rett over 17:00. Trodde nesten vi var litt sent ute. Men, når vi kom inn og så hvor stort dette var, kjente jeg at hjertet begynte å banke. Scenen var 28 meter høy d.v.s 10 meter høyere enn Viking stadion. 

Det Første han sier når han kommer på scenen er: Allow me to reintroduce myselfe, I’m Robbie Fucking Williams. Are you Norway? Yes! For the next two hour your ass is mine!

Da tenkte jeg: OH MY GOD, jeg er faktisk her på konsert. Følte som jeg var 17 år igjen:)

Showet var gjennomført med stil og alle var med. Vi sang, danset og hoppet av glede. Stemningen var bare helt magisk. 2 timer gikk så alt for fort. Jeg knipset masse bilder, ikke alle ble klare. Var ikke lett å drive med multitasking den kvelden der;)

Kommer han til Norge igjen, så er jeg temmelig sikker på at jeg er der igjen. Den følelsen jeg fikk og opplevelsen vi fikk var bare magisk.

Ønsker alle en riktig fin dag:)

Klem fra meg
1 Comment:

nr.15 said...

It was magic<3
Å ja neste gang er vi på plass;)
Klem

Legg inn en kommentar

Legg gjerne en liten kommentar, for da blir jeg veldig glad:)